fbpx

Om os

Friluftsoplevelser du selv er med til at skabe

Vi er begejstrede over igen at kunne tilbyde aktive ferier og friluiftsture til norden – til famlier og voksne, grupper og selskaber, ja alle der vil med os ud i den storslåede nordiske natur.

Fordi vi ikke kan lade være 

Vi er et lille team af nørdede friluftsentutiaster der overtog Nordisk Friluftskompagni efter Coronaen, og som fører det videre i samme ånd.

Med vores ture ønsker vi at tilbyde uhøjtidelige, friluftsture du selv er med til at skabe, hvor fællesskabet går hånd i hånd med behovet for at være sig selv på tur.

Turledere med pondus og erfaring

Vi har besat vores ture med en række fantastiske turledere, instruktører og guider. Deres fællestræk er erfaring, ro og evne til at træde i baggrunden så deltagerne bliver medskabende til deres tur. 

Til den nye og garvede

Vi har som mål at tilbyde ture der passer til alle friluftselskere og alle sæsoner.

Vi ønsker at tilbyde ture for dem der nysgerrigt forlader de anlagte stier og tager de første skridt i vildnisset, og dem der hjemmevant tager ud, hvor hverken telefon eller visakort kan hjælpe.

Kontakt os

Du kan altid skrive til os på:  kontakt@sneogvand.dk

Ringe på: +45 20330033

Og se vores turprogram her

274094178_5184496258261659_9201671429336026654_n

Heiko:  Jeg er daglig leder af Nordisk Friluftskompagni, og det er oftest mig I får fat på, når I kontakter os.

Mit hjerte banker for kajakture i norden og turledelse, og for mig er naturen blevet den modvægt der gør at min adresse kan være stenbroen i København.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping