fbpx

FAQ

Svar på det meste og lidt til

Om vores rejsemål

Selve rejsen fra dit hjem og til mødestedet hvor turen starter er IKKE inkluderet i prisen.  Hvis du har problemer med at nå helt frem til destinationen vil vi prøve at koordinere afhentning ved nærmeste station. Læs om afhentning under ”Kan jeg blive hentet på nærmeste station?”

På de fleste af vores ture er det muligt at arrangere afhentning på nærmeste togstation eller busstoppested. Vi opretter en facebookgruppe til alle ture, hvor man kan skrive sammen om bla. afhentning. Hvis det ikke lader sig gøre, så skriv til os i god tid, så hjælper vi dig gerne.

Inden afrejse opretter vi en facebookgruppe så du kan aftale samkørsel eller fælles rejse med de andre deltagere. Desuden lægger vi en rejsevejledning ud til jer. 

En god tommelfingerregel for alle vores ture er at lade rullekufferten blive derhjemme og i stedet pakke i en blød bærbar taske som fx rygsæk eller duffelbag. Vi sender et forslag til pakkeliste ud i forvejen til alle vores ture.

Hos Nordisk Friluftkompani har vi en masse tilbud for børn og unge. Dem kan du finde under “Familieture”. På vores andre ture er der en aldersgrænse på 18 år. Vi laver dog nogle gange undtagelser på enkelte ture, hvor grænsen er 15 år, hvis den unge har fysik til det og er ifølge med en voksen.

Hvis du ønsker at ankomme tidligere eller måske udskyde hjemrejsen et par dage, så kan det normalt sagtens lade sig gøre. Der kan dog være tilfælde hvor højsæson eller lignende kan besværliggøre dette. Skriv til os, så finder vi en løsning.

På vores ture med kost inkluderet, er det ikke muligt at fravælge det uden meget specielle forhold. Er der noget som du ikke kan tåle, eller slet ikke kan spise, så giv os besked før du melder dig til.

Rejsefæller

På vores ture og kurser er der ofte flere der rejser alene. I gennemsnit vil vi på vores ture og kurser skyde at deltagerne er 60% solo rejsende og 40% venner eller par. Hvis du mangler nogle at dele rejsen med, til og fra startdestinationen på turen, vil der blive oprettet en Facebook gruppe inden afrejse specifikt for jeres tur. Hvis ikke du har en Facebook profil, så kontakt os for yderligere information.

Hos Nordisk Friluftkompagni har vi en masse tilbud for børn og unge. Dem kan du finde under “Familieture”. På vores andre ture er der en aldersgrænse på 18 år. Vi laver dog nogle gange undtagelser på enkelte ture, hvor grænsen er 15 år, hvis den unge har fysik til det og er ifølge med en voksen.

På størstedelen af vores ture og kurser bor vi sammen både før, under og efter selve turen. Derfor vil du både som solo rejsende, men også som venner eller par skulle kunne dele værelse i hytte eller hotel, samt telt under turen. Dette gør vi både for at mindske vægt undervejs på turen, men også for at skabe sociale relationer og styrke sammenholdet i gruppen. Hvis dette er en udfordring for dig/jer, så tag kontakt til os, og vi ser hvad vi kan gøre på den pågældende tur.

Da vores ture og kurser er meget forskellige har vi ingen fast politik vedrørende hund. Hvis du ønsker at tage din hund med på tur, så skriv til os og vi finder ud af det sammen.

Alle vores ture, kurser og aktiviteter bliver oprettet som grupper på facebook, og vi opfordrer deltagere til at melde sig på disse. Her er det muligt at kommunikere sammen og blandt andet aftale fælles transport eller lignende praktiske ting.

Sikkerhed

Det er meget vigtigt for os at vide hvis du har nogen allergier, kroniske sygdomme eller fysiske skader og skavanker inden vi tager på tur. Disse vil sjældent være årsag til afvisning fra en deltagelse, men af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt for vores tur- og vejledere at have kendskab til disse forhold. Dette er for at kunne gøre sig nogle overvejelser ift. forholdsregler og/eller at kunne reagere hensigtsmæssigt i forbindelse med symptomer eller ulykker.

På de enkelte tursider kan du finde hvad du skal medbringe til lige netop din tur. Generelt står Nordisk Friluftskompagni for alt sikkerhedsudstyr så vi kan gennemføre turen på en forsvarlig måde.

Alt personligt udstyr står deltagerne dog selv for. Forud for turen sender vi forslag til en pakkeliste hvor du kan se forslag til udstyr. Er du i tvivl om noget, så skriv endelig til os.

Nordisk Friluftskompani sætter altid sikkerheden i højsædet for at undgå uheld under vores ture og kurser. Men skulle uheldet være ude er alle vores turledere uddannet til at yde den nødvendige førstehjælp og håndtere nødsituationer under alle forhold.

På alle vores ture medbringer turlederen også altid nødsendere til direkte alarmering til lokale myndigheder og/eller kontoret hos Nordisk Friluftskompani. Derfra bliver situationen vurderet så den bedst mulige løsning bliver iværksat.

Vores turledere er uddannede men vigtigst af alt, har de erfaring inden for friluftsliv. Alle vores turledere er uddannet til at yde den nødvendige førstehjælp og håndtere nødsituationer under alle forhold, hvis uheldet skulle være ude.

Garanti, forsikring og refundering

Deltagelse på Nordisk Friluftskompanis aktiviteter foregår på eget ansvar og risiko. Du skal til enhver tid rette dig efter de anvisninger som turlederen giver.

Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Du kan læse vores rejsebetingelser her.

Som privat person vil al betaling ske forud med betalingskort via vores webshop.

Er du en offentlig institution, firma eller forening er det også muligt for os at få sendt en faktura.

Du er selv ansvarlig for at have en forsikring der dækker de aktiviteter, som du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab. Læs mere i vores rejsebetingelser her.

Afbestilling skal sendes skriftligt til Nordisk Friluftskompani og er gældende fra den er vore i hænder. Læs mere i vores handelsebetingelser her.

Ja, det kan vi garantere dig for … Ej, dårlig joke, men det er vi. 

Du kan læse mere om Rejsegarantifonden her.

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping